Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini dâhileriye hapseder.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha etkili evetğu alanlarda da tercih edilir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Molekül 10- Hassaten Yangın merdiveninin her iki cepheında da örek, set veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet vâsiliği 80 cm ya da daha azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş bekna derece aralıksız halde olmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını dikilmek derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu bâtınin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem kızılınmaktadır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu tavır gönül kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kapılar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapısı nite bakım örgülmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, Yangın Çıkış Kapısı sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetçi edilmesini içerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page